You are currently viewing Let’s Talk Reality – AR – VR – XR – 25 April 2024

Let’s Talk Reality – AR – VR – XR – 25 April 2024

Geïnteresseerd in XR en meer horen over het Proeftuin Media XR & 5G project? Kom dan zeker naar het Let’s Talk Reality event in Howest in Kortrijk op 25 april.

Sarah Markewich, projectmanager van Proeftuin Media XR & 5G bij Howest zal een presentatie geven over “Extending Realty for Mobile Spectators.”

Nieuwsmaken met AR-statistieken en datavisualisatie tijdens verkiezingen? 3D-effecten in mediacontent voor jonge consumenten? AR-reclame tijdens sportevenementen? Het project Media XR & 5G heeft tot doel media- en entertainmentbedrijven kennis te laten maken met een reeks crossmediaformaten die mogelijk worden gemaakt door 5G-technologie. Doelgroep van deze innovatieve formats? Generatie Z in het algemeen!

Let’s Talk Reality verzamelt sprekers uit zowel de industrie als de academische wereld, die de nieuwste inzichten over ‘all things reality’ zullen delen. En natuurlijk zul je zelf een aantal uitgebreide reality-demos ervaren. Je loopt weg met tonnen inspiratie op het gebied van AR/VR/MR en overweegt de vele mogelijkheden van deze technologieën voor je eigen bedrijf of praktijk.

Overzicht van sprekers

Bas Gezelle van PLAYAR: How Brands can Engage GenZ in a Spatial World

Steven Plöger van Axel Springer: How we reach a young generation on Snapchat

Ewoud Herregat van Howest DAE Research: Building Meaningful Tech Experiences for Music

Jelle Demanet van XR Valley: Virtual Reality: From Hype to Reality

Sarah Markewich van Howest DAE Research: Extending Reality for Mobile Spectators

Het is de 10e jubileumeditie van Let’s Talk. Let’s Talk wordt met trots mogelijk gemaakt door Howest Communicatie & Howest Marketing- & Communicatiesupport. Voor de gelegenheid wordt het samengesteld door het project NewZ Lab.

Meer info en tickets vind je hier. We hopen je daar te zien!